Transformeer uw Vloot met NEXTdriver & ML Opleidingen – De Toekomst van Chauffeur coaching
Revolutionaire Chauffeur coaching voor Maximale Efficiëntie

Bij NEXTdriver en ML Opleidingen geloven we dat de traditionele benadering van Code 95-opleidingen vernieuwd kan en moet worden.
Onze unieke samenwerking richt zich op het bieden van persoonlijke, op afstand gegeven coaching, om uw chauffeurs constant en effectief te ondersteunen.
Met onze methoden zien we significante verbeteringen in brandstofefficiëntie en chauffeursvaardigheden.

Geavanceerde Methodiek voor Meetbare Resultaten

De NEXTdriver coachingsmethode, die al door talrijke logistieke bedrijven is omarmd, focust op directe brandstofbesparing.
Chauffeurs zien een gemiddelde verbetering van 11% in hun rijgedrag, wat leidt tot een brandstofreductie van 4% tot 12%.
Dit resulteert niet alleen in lagere operationele kosten, maar vermindert ook de CO2-uitstoot aanzienlijk.

Persoonlijke Aanpak voor Elke Chauffeur

Wij erkennen dat traditionele opleidingen vaak tekortschieten in het bieden van persoonlijk contact en langdurige kennisretentie.
Onze coaching pakt dit aan door een doorgaande, persoonlijke interactie te bieden, waarbij we bouwen op eerder geleerde stof en deze constant verfrissen.

Innovatie en Plezier in Leren

Met NEXTdriver’s persoonlijke app en gamification-elementen wordt het leren voor chauffeurs niet alleen effectief, maar ook leuk.
Dit verhoogt de betrokkenheid en stimuleert gesprekken over hun vak.

Samen Sterker: De Kracht van Samenwerking

Als ML Opleidingen bieden wij, in samenwerking met NEXTdriver, inzichten in chauffeursprestaties, die ons in staat stellen om trainingen nauwkeurig af te stemmen op de individuele behoeften.
Deze synergie leidt tot verbeterde resultaten en klanttevredenheid.

Toekomstgerichte Visie

NEXTdriver en ML Opleidingen zijn pioniers in het ontwikkelen van duurzame, efficiënte logistieke oplossingen.
Ons doel is om een substantieel deel van de CO2-reductiedoelstellingen voor 2030 in de logistieke sector te realiseren en tegelijkertijd de kosten voor logistieke ondernemers vandaag al te verlagen.

Neem Contact Op voor Meer Informatie
Ontdek hoe NEXTdriver en ML Opleidingen uw vloot kunnen transformeren.
Neem contact op met Guido Sluijsmans van NEXTdriver (guido@nextdriver.nl, 06 307 309 17) of Martin Mauritz van ML-Opleidingen (martin@ml-opleidingen.nl, 06 16 474 964) voor een vrijblijvend gesprek over onze diensten.