CODE 95

Code 95 volgen bij ML-Opleidingen

ML-Opleidingen is opgericht in 2012 met als doel nascholingstrainingen (code 95) te organiseren voor beroepschauffeurs.

Ons motto is vanaf dag 1 zorgen dat de trainingen leuk en informatief zijn. Wij denken constant mee met bedrijven en chauffeurs. Zo zijn wij in de loop van de tijd buiten de dagcursussen ook alles gaan verzorgen met E-learning.

Onderstaand de 2 veel besproken voordelen van de  cursussen met E-learning:

  1. Als chauffeur hoef je niet meer een hele dag in de schoolbanken te zitten. 3 uur bij ons op locatie of bij het bedrijf zelf is voldoende, daarvoor heb je 10 dagen de tijd om 4 uur E-learning te maken. Dit mag in gedeeltes dus je kan helemaal zelf je tijd indelen wanneer het jou het beste uitkomt. Sta je bijvoorbeeld je pauze te maken onderweg kan je telefonisch aan de slag. Ben je in het weekend onderweg je rust aan het maken kan dit ook. Maar ook in de avonden als je thuis bent.
  2. Voor bedrijven is het economisch erg interessant, omdat de chauffeur niet heel de dag doorbetaald hoeft te worden. Ook voor de planning is het interessant omdat zij niet heel de dag een chauffeur uit hoeven te plannen in een toch al druk schema die ze hebben. Wij horen heel veel positieve reacties van bedrijven om op deze manier te werken.

Maar wat voor ons op nummer 1 staat is de kwaliteit voor de code 95 trainingen. En wat belangrijk is om te zien is dat de kwaliteit van de trainingen voor de code 95 eigenlijk alleen maar omhoog gaan hierdoor. Dit komt omdat de chauffeur grotendeels zelf mag bepalen wanneer hij iets gaat doen. En de zin om het dan op te pakken wordt ook groter.

Wij werken samen met verschillende bedrijven, om de trainingen zo goed mogelijk neer te zetten.

Code 95

Code 95 Westland Gezond

Een mooi voorbeeld is daarvan Westland gezond. Wij hebben al jarenlang een samenwerkingsverband met het geven van trainingen als bijvoorbeeld Leefstijl en Fysieke belasting.

Door deze samenwerking hebben wij twee ervaren docenten voor de klas staan, die in het dagelijks leven aan het werk zijn als diëtiste en als personal trainer.

Door deze constructie zijn wij een trots bedrijf die staat voor zijn trainingen. Alle trainingen kunnen zowel op locatie bij de klant als bij ons in ’s-Gravenzande worden verzorgd.

code 95 theorie

code 95 praktijk

Speciale groepstarieven

Ben je benieuwd naar onze groepsprijzen of naar bepaalde trainingen? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie 0174-725 339.

Plan je trainingsdag

Welke training je ook wilt volgen, bij ons kun je die altijd zelf inplannen. Op zaterdag berekenen wij geen extra kosten.

Eerst volgende code 95 training

Bekijk hier alle trainingsdata

03 oktober

Veilig werken langs de weg (e-learning)

10/03/2020 Buys Ballotstraat 3 bu 2, 's-Gravenzande 211,75 13 beschikbare plekken
Bekijk alle informatie